11ος τοπικός Μαθηματικός διαγωνισμός «ΕΥΔΗΜΟΣ»

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την επιτυχία του μαθητή μας Αγαμέμνονα Ποδαρά στον  Μαθηματικό διαγωνισμό "ΕΥΔΗΜΟΣ".

ελληνικη μαθηματικη ετ

Το παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοίωσε, με αλφαβητική σειρά, τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου στον 11ο τοπικό Μαθηματικό διαγωνισμό με την επωνυμία «ΕΥΔΗΜΟΣ». Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 ενδοσχολικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση της ασθένειας Covid-19.

Οι 13 μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού «ΙΠΠΑΡΧΟΣ», η οποία θα καθοριστεί από την πορεία των περιοριστικών μέτρων, οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες θα ενημερωθούν σε μελλοντική ανακοίνωση του παραρτήματος.

Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη του Παραρτήματος συγχαίρουν τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες και εύχονται καλή συνέχεια στον επόμενο διαγωνισμό.

ευδημος

Είναι ο μοναδικός μαθητής που προκρίθηκε από τα Γυμνάσια της Καλύμνου. Η σχολική κοινότητα συγχαίρει θερμά τον μαθητή και του εύχεται καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση!